Mandag 2. mai åpnet vi med nytt felles biblioteksystem for Kolben og Ski bibliotek. Dessverre har det oppstått en del uventede problemer med det nye systemet, og både leverandøren og vi jobber hardt for å få ting på plass.

  • Mange av bøkene våre har fått feil strekkode i det nye systemet, og det er derfor en del problemer med innlevering. Dersom du har levert bøker og det ikke har blitt registrert, er det altså ingen grunn til bekymring – det skyldes sannsynligvis at vi ikke har fått rettet opp i dette problemet ennå.
  • Automatene våre fungerer delvis, men også her har vi utfordringer. Vi som jobber på biblioteket følger med og hjelper deg med utlån og innlevering. Vi er også til stede på selvbetjent tid, slik at du kan få hjelp da.
  • Meråpent bibliotek er dessverre foreløpig ikke tilgjengelig.
  • Nye nettsider er på vei! Vi jobber for å få opp en enkel løsning, slik at du som låner kan logge deg inn for å se dine lån, reservere og fornye materiale. Etter hvert vil all informasjon bli flyttet over til de nye sidene.
  • Bibliofil-appen er ikke lenger tilgjengelig. Trenger du nytt lånekort, eller ønsker du å reservere eller fornye bøker, ta kontakt med oss.

Vi takker for tålmodigheten hos alle hyggelige lånere som har vært innom oss denne uka, og ser fram til at systemet skal falle ordentlig på plass, slik at vi kan gi dere et enda bedre tilbud!