Hurra – vi har fått nye nettsider til jul! Vi har gått over til å bruke WordPress som publiseringsløsning med et Divi/Webløft-tema som er spesielt utviklet for norske bibliotek. Godt over 100 folkebibliotek i Norge har nettsider fra Webløft.

Nye nettsider

Mye av funksjonaliteten på de nye sidene er den samme som tidligere, men foreløpig er det mye mindre innhold her enn på de gamle. Arrangementene våre finner du som før fra forsiden og du kan både søke i katalogen og logge deg inn i «Mappa di».

Søkefeltet tar deg «ut» fra nettsidene våre og inn i søkesiden fra Bibliofil – vårt biblioteksystem. Der kan du søke etter bøker andre ting du vil låne akkurat som du har gjort tidligere. Bibliofil er også tilgjengelig som både web-app og en app til Android og Apple/iOs telefoner. Sider med anbefalinger og direkte lenker til emnesøk i katalogen er ikke på plass før jul, men vil komme etter hvert.

Under menyvalget A – Å finner du oversikt over de mest brukte tjenestene våre. Er det noe spesielt du savner så setter vi stor pris på tilbakemelding fra deg – send oss gjerne en e-post med både ris og ros.

Vi kan ikke love at alt er på plass til nytt år, men vi vil gjøre vårt beste for å utvikle sidene slik at du finner det du trenger på ditt bibliotek.

Slik så de gamle sidene ut:

Gamle websider