Trykk her for å se den nye nettsiden vår!

 

Nå kan du endelig gå inn på den nye nettsiden vår, som er felles for både Ski og Kolben. Du kan logge deg på med lånernummer og PIN-kode og søke i vår felles samling, reservere og fornye bl.a.

Nettsiden er ennå ikke fylt opp med alt av informasjon og absolutt alle funksjoner er ikke på plass, men den er klar nok til å brukes til mye. Det som mangler vil komme på plass sakte men sikkert.

Enn så lenge kan du dessverre ikke få opp strekkoden til lånekortet ditt inne på Mine sider, men dersom du ønsker å ha digitalt lånekort, kan du f.eks. ta et tydelig bilde av lånekortet, slik at du kan skanne bilde av strekkoden når du skal inn på meråpent eller låne på automaten. Du kan også logge deg inn og finne strekkoden din på Biblioteksøk.

Vi jobber også med å få til fornyelse av Pressreader via Mine sider, slik det var tidligere.

Den gamle nettsiden vil også være oppe en stund til, men her er det altså ikke lenger mulig å søke i samlingen og logge seg på, da må den nye brukes.

Du skal også nå igjen kunne søke i Biblioteksøk, logge på med lånernr og PIN-kode, og bestille materiale fra andre bibliotek selv.

Det nye systemet vil også få en app, trolig til høsten.

Ikke vær redde for å spørre om du trenger hjelp til å bruke de nye nettsidene, vi hjelper gjerne.