Appen eBokBib har nå kommet i ny versjon, versjon 4. For å oppdatere til denne versjonen må telefonen eller nettbrettet ditt minst være oppgradert til operativsystem iOS 9.3 for iPad/iPhone eller Android versjon 4.03 (4.1 for lydbøker). Her finner du svar på «Ofte stilte spørsmål»/»Frequently Asked Questions» om eBokBib.

Ebokbib i bokhylle  E-bokbib

 

Last ned her: eBokBib fra AppStore |  eBokBib fra GooglePlay

Den nye versjonen av eBokBib er tilpasset den nye lisensmodellen for innkjøp og utlån av e-medier Det innebærer at du som låner har tilgang til alle e-bøker som er eldre enn to år og utgitt av norske forlag, «klikkmodell». Men budsjettet for innkjøp i Akershus setter begrensninger for antall eksemplarer som til enhver tid er ledig for utlån, Av samme grunn kan populære bøker som er yngre enn to år, som vi kjøper inn etter en «klippekortmodell» (lisensmodell), få lange ventelister. Vi vil gjøre vårt beste for å følge med på utviklingen og tilpasse løsningen der vi kan. N.B.: Leser du mindre enn 10% av boken før du leverer inn vil ikke budsjettet bli belastet.

Lån lydbøker

Med den nye versjonen kommer en veldig god nyhet til alle lydbokelskere: du kan låne flere e-lydbøker enn tidligere! Hva med å høre Harry Potter på engelsk? Utvalget er enda ikke så veldig stort – bibliotekene får kun kjøpe og låne ut utvalgte lydbøker fra enkelte forlag, men vi håper å kunne kjøpe fra flere forlag så snart som mulig.

Skjermdump - lydbok  Lydbokillustrasjon

Logg deg inn i eBokBib og søk etter din favorittforfatter. Husk å oppdatere appen dersom du ikke har automatisk oppdatering slått på.

 

Nyheter i versjon 4:

  • Håndtering av ny lisensmodell medfører større utvalg av e-bøker og lydbøker
  • eBokBib kan nå lagre historikk over dine tidligere lån om du ønsker det
  • Du kan nå lagre bøker på en huskeliste for senere lån
  • Mulighet for justering av marger og linjeavstand
  • Mulighet for å lese bok med oppdeling i kolonner