tor
30
jan

Forfatterne Per Asle Rustad («Mysteriet Birgitte Tengs») og Jon Gangdal («Noen kommer til å bli drept») diskuterer årsaker, sammenhenger og ubesvarte spørsmål i drapssaker som inkluderer barn og unge som offer og gjerningspersoner.

19:00

Sted: Galleriet

Per Asle Rustad (f. 1962) har vært krimreporter i TV2 Nyhetene fra 1992 til 2002 der han dekket Birgitte-saken og flere andre store kriminalgåter, som trippeldrapet på Orderud gård og barnedrapene i Baneheia. Han har vært programleder i TV Norge for krimprogrammene ”Fornemmelse for mord”, ”Savnet” og ”Krimkommisjonen”. Rustad krimjournalist og forfatter fra 2010 med ulike oppdrag, blant annet for TV-programmet ”Insider.” Har utgitt bøkene ”Fredløs biker” i 2011, ”Klarsynt” i 2012 og ”Blodig Brorskap” i 2013.

Jon Gangdal (f. 1954) har skrevet over 30 fagbøker, håndbøker og dokumentarbøker, og er to ganger nominert til Brageprisen, blant annet for  «Historien om Christoffer» (2010). Han har også skrevet om Kjetil André Aamodt (2006), Vågå-saken (2013) og hver ghostwriter for Geir Lippestads bøker om 22. julisaken og datterens død. Som tidligere journalist i fagtidsskrifter, lokalaviser, Dagbladet og TV2 – og senere informasjonssjef i Oslo-politiet og kommunikasjonsrådgiver for en rekke små og store offentlige og private virksomheter, har Jon fått et solid erfaringsgrunnlag for å se de store linjene og samfunnsmønstrene – selv gjennom «små» historier. Gangdal har også jobbet som snekker og selger av kontormaskiner, og besteget Mount Everest.

Det blir boksalg og signering etter arrangementet. Gratisbilletter.

For  voksne

Gå tilbake til oversikten over programmet