tor
31
jan

Lyriker og krimforfatter Ruth Lillegraven bokbades av forfatter Hilde Vesaas.

19:00

Sted: Bibliotekgalleriet

Møt Brageprisvinneren fra 2013 i en samtale om hennes varierte forfatterskap som spenner fra lyrikk til krim. Ruth Lillegraven bokbades av forfatter Hilde Vesaas.

Lillegraven debuterte med diktsamlinga «Store stygge dikt» i 2005. Siden den gang har hun utgitt 13 bøker, for det meste diktsamlinger for barn og voksne. I 2013 vant hun Brageprisen for «Urd» og i 2018 ga hun ut den psykologiske thrilleren «Alt er mitt». barnebøker

Bibliografi:

2005 – Store stygge dikt – diktsamling
2011 – Mari og Magnus flyttar inn – bildebok, illustrert av Inger Landsem
2011 – Mellom oss – roman
2012 – Mari og Magnus og smokketjuven – bildebok, illustrert av Inger Landsem
2013 – Urd – diktsamling
2013 – Mari og Magnus får katt – illustrert av Inger Landsem
2014 – Mari og Magnus hos bestemor - barnebok, Samlaget
2014 – Manilahallen - diktsamling
2015 – Atlanten - lyrikk, Cappelen Damm
2016 – Sigd - diktsamling
2016 – Eg er eg er eg er - diktsamling for barn
2016 – Disse dagene, dette livet. Dikt vi har sammen - lyrikk, Kagge Forlag
2018 – Alt er mitt - psykologisk thriller, Kagge Forlag

Arrangeres i samarbeid med Follo mållag.

Billetter kjøpes på kolben.no. Student/elev kan hente gratisbillett på biblioteket.

For  Fortellerstund| ungdom voksne

Gå tilbake til oversikten over programmet