lør
17
okt

På FilosofiLøndag beriker vi som deltar hverandre med erfaringer og perspektiver, noe som kan åpne for undring og gi ny innsikt.

15:00 til 16:30

Sted: Bibliotekgalleriet

Pris kr Gratis

 

"Hva vil det si å mestre livet?" Livsmestring er et ord i tiden: Temaet Folkehelse og Livsmestring skal inn i skolen, regjeringens handlingsplan "Mestre hele livet" får mye oppmerksomhet og mer åpenhet om psykisk helse preger mediebildet. Er livet noe som skal mestres, eller skal det bare leves? Er dagens samfunn vanskelig å mestre, både for ung og gammel? 

På filosofilørdag er det dialogen som er i sentrum. Ulike mennesker møtes og deler tanker om aktuelle og filosofiske tema. Målet er å bli litt klokere sammen. Møtet med andres perspektiv kan både berike og utfordre egen tankeverden. Samtalen innledes og ledes av filosofisk praktiker Ingun Steen Andersen.

Filosofilørdag arrangeres i samarbeid med Humanetisk-Forbund, Follo lokallag og er gratis. Gratisbilletter kan hentes ut på biblioteket i åpningstiden. (Begrenset antall plasser) eller via denne lenken: https://checkout.ebillett.no/123/events/39435/purchase/corona?kanal=dxf

Foto: Marianne Melstrøm

For  ungdom voksne

Gå tilbake til oversikten over programmet