lør
27
apr

Norges mest populære krimforfatter for barn og unge kommer på besøk.

12:00

Sted: Sal 2, Kolben kulturhus

Bli med tidligere politietterforsker Jørn Lier Horst på å løse noen av mysteriene som har inspirert han til å skrive krim-bøkene i CLUE-serien. Horst tar deg med inn i forlatte bygninger og finner mystiske gjenstander som forteller historier noen har gjort hva de kan for å dekke over.

Dette er et forfattermøte der publikum får være med på å finne ut hva som har skjedd. CLUE-bøkene er inspirert av virkelige hendelser fra forfatterens tid som politietterforsker. Dette arrangementet passer godt enten du har lest bøkene i CLUE-serien fra før, eller du ikke har gjort det. Anbefalt fra ca. 10 til 14 år.

– Fram til 2013 jobbet jeg som politietterforsker i politiet. Den jobben har vært nyttig for å skrive realistiske og ekte krimbøker. Jobben brakte meg på innsiden av sperrebåndene, forklarer han og legger til at det i mange år også var hans oppgave å ha kontakt med de pårørende i sakene.

– Det å stå ansikt til ansikt med sorg, sinne, fortvilelse og anger gjør at du lærer endel om livet. Det har bidratt til å skape en autentisk nerve i historiene mine, mener forfatteren.

Fra abcnyheter.no

For  barn ungdom

Gå tilbake til oversikten over programmet