tor
21
jun

BUA-fest for nye og nåværende frivillige. Prøv utstyr, spis pizza og bli bedre kjent med BUA.

17:00 til 20:00

Sted: Multirommet / ute

Prøv kano, stand up paddle (SUP) og tandemsykkel! Det blir pizza, brus og god stemning.

Har du lyst til å bidra i BUA Oppegård - eller gjør du det allerede? BUA Oppegård hadde ikke eksistert uten frivillige. Som frivillig kan du være med på dugnader og bemanne BUA på travle tider.

På festen får du vite litt mer om hva vi trenger hjelp til i BUA og du kan få prøve utstyret vi har. Du trenger ikke forplikte deg til noe selv om du kommer, så stikk innom om du er nysgjerrig på om dette er noe for deg.

Arrangementet begynner kl. 17.00, men rekker du det ikke til da, så ta turen innom i løpet av ettermiddagen likevel. Vi serverer pizza kl. 17.30 og gir litt informasjon fra kl. 18.00.  Har du ikke barnevakt, går det fint å ta dem med. Si gjerne fra hvor mange dere blir.

Vi har, og trenger, frivillige i alle aldre!

Det å være frivillig i Bua kan være nyttig arbeidserfaring for unge eller for deg som skal inn i arbeidslivet. Det kan også være en fin mulighet for å få eller bidra til språktrening.Kanskje du kjenner noen som dette kan passe for?

Meld deg på via denne lenken https://www.facebook.com/events/1632217700224430/ eller ved å sende e-post til rexnkt@gmail.com.

For 

Gå tilbake til oversikten over programmet