Se hvor mye som kan skje på en eneste uke i biblioteket! Vi har et mål om at alle skal finne noe av interesse på biblioteket, uavhengig av alder, bakgrunn og interesser. Denne uken synes vi er et godt eksempel på det, bare ta en kikk på programmet vårt.

De minste barna og småbarnsforeldre kan komme til Åpen barnehage og tre ulike fortellerstunder, en av dem til og med på arabisk. Større barn og ungdommer kan delta på bokkafeen Kafé BoKa eller lære programmering på kodekurs. Voksne i alle aldre kan velge mellom Strikk & Lytt og ulike foredrag om Røde Kors, Hans Børli og den kalde krigen, eller bli inspirert til hvordan vi kan motivere våre håpefulle til å være fysisk aktive. Trenger du hjelp med data og mobil kan du stikke innom På nett klokka ett og på Filosofisøndag kan du fordype deg i livets store spørsmål.

Likevel er biblioteket et sted du kan komme uten å skulle delta på noe også. Da kan du for eksempel se på utstillingen i Galleriet, lese aviser, spille eller studere. Eller låne en bok.

Det er ditt bibliotek – bruk det som du vil!

Se oversikten over arrangementene for mer informasjon.