På nett klokka ett - tirsdag 28. februar kl. 13.00


Velkommen til På nett klokka ett, hvor du kan få hjelp til bruk av telefon, nettbrett og PC. Mange tjenester, hjelpemidler og opplevelser er kun tilgjengelig via Internett. Vi vil bidra til at du får muligheten til å ta dette i bruk.


  • 28. februar 2017, kl 13:00 - 14:30

På nett klokka ett er et veiledningstilbud for deg som ønsker hjelp til bruk av telefon, nettbrett og PC. Flere og flere tjenester er kun tilgjengelige på nett, og dessuten gir telefoner, nettbrett og pc et hav av muligheter. For mange blir det overveldende, og vi vil derfor gjerne hjelpe deg. Tilbudet er for folk i alle aldre og både for deg som er nybegynner og for deg som er mer erfaren, men står fast av andre grunner.

Drop-in eller individuell veiledning

Du kan komme uanmeldt og få veiledning i en liten gruppe med flere veiledere, eller du kan bestille individuell veiledning hvis du har behov for det. Ta i tilfelle kontakt med biblioteket for bestilling.

På nett klokka ett-veilederne består av en gruppe ansatte fra biblioteket, og Sverre H. Storødegård og Håkon Hanssen fra SeniorSurf.

SeniorSurf

For seniorer har vi i også SeniorSurf to ganger i uka, mandag kl. 11-13 og onsdag kl. 13-15. Her er det fortrinnsvis veiledning i bruk windows-pc, og ikke telefon og nettbrett.


Sist oppdatert av Hans Martin Enger den 30. november 2016


Tips en venn Utskriftsvennlig side
Oppegård bibliotek - Strandliveien 1 (i Kolben) - Tlf 66 81 50 50 - Bibliotek@oppegard.kommune.no