Forfatterbesøk, Mattis Øybø og Jens M. Johansson - torsdag 9. mars kl 19.00


Velkommen til forfatterbesøk med Mattis Øybø og Jens M. Johansson. Forfattervennene vil samtale om sine forfatterskap, litteratur generelt og temaer som selvbiografiske romaner, sorg, 22. juli og hemmeligheter.


  • 09. mars 2017, kl 19:00 - 20:30Mattis Øybø bor i Oppegård og ga ut Elskere sist høst. Vi må innrømme at vi er litt stolte av at deler av boka er skrevet her på biblioteket. Øybø debuterte med romanen Alle ting skinner i 2003. Romanen Ingen er alene utkom i 2007 og er utgitt i Danmark, Karin og Kareem er oversatt til svensk.

"Øybø er i stand til å finne en ny sannhet gjennom et språk som ikke forkaster ideen om begjær og utroskap, men setter inn en ny innsikt og energi om kjærlighetens mange fasetter" (Adresseavisen)

Jens M. Johansson debuterte i 2002 med novellesamlingen Bisettelsen har funnet sted.  To år senere kom han med den rare, vakre og ambisiøse romanen Trøst. Romanen ga Johansson Tidenprisen. Hans siste utgivelse Et godt liv kom i 2016.

"Jens M. Johanssons nye roman er en intens, velskrevet og veldokumentert beretning om våre skjøre liv, vår lengsel etter mening og kjærlighet. Gled deg til en dyp og meningsfylt leseropplevelse!" (VG)

Vi gleder oss til besøk av to sterke stemmer i den norske samtidslitteraturen.

Gratis inngang. OBS: Hent gratisbilletter på biblioteket for å være sikret plass. Begrenset antall plasser.


Sist oppdatert av Kristine Mesgrahl den 11. januar 2017


Tips en venn Utskriftsvennlig side
Oppegård bibliotek - Strandliveien 1 (i Kolben) - Tlf 66 81 50 50 - Bibliotek@oppegard.kommune.no