Barn


I barneavdelingen har vi et stort utvalg av bøker og arrangementer for små og store barn. Du kan også spille Xbox og PlayStation hos oss. På disse sidene får du boktips og informasjon om det vi holder på med.


lysbilde10.jpg lysbilde9.jpg lysbilde9.jpg
     

 

Ta kontakt med oss

Kontakt oss for å avtale veiledning, lesestunder, klassebesøk eller andre arrangementer med våre barnebibliotekarer. Vi blir glade for alle henvendelser.

Lesetips

Klikk på lenken for gode lesetips til barn i ulike aldre. Les mer.

Lesestunder og andre arrangementer

Vi har lesestunder nesten hver uke, bokkafé og mange ulike aktiviteter for barn. Klikk på lenken til arrangementer for å få oversikt over hva som skjer.

Kafé BoKa

Kafé BoKa er en bokkafe for barn i alderen 10-12 år. Annenhver onsdag serverer vi boller og kakao, snakker om bøker og spiller Xbox Kinect. Se "arrangementer" for tidspunkt.

Kodeklubb

Kodeklubben Oppegård holder stadig kurs i programmering. Klikk "arrangementer" over for å se når neste planlagte kursdag er. Følg Kodeklubben Oppegård på Facebook for mer informasjon.

TV-spill

Spill Xbox og PlayStation hos oss. Les mer.

Bli en stjerneleser

Bli en stjerne på vår lesehimmel! Med Stjerneleser blir det enda morsommere å lese mange bøker. Les mer.

Eventyr på ulike språk

Lesekroken er en nettside som tilbyr norske eventyr på ulike språk. Barnehager og skoler. Du kan kontakte biblioteket for å få passord til tjenesten.

Også for voksne

Tipsene for barn og unge er også ment som en hjelp for voksne som trenger mer informasjon om bøker, dataspill og nettsider for barn og unge.

Er det noe du lurer på eller er det noe du savner på sidene - spør oss da vel!Tips en venn Utskriftsvennlig side
Oppegård bibliotek - Strandliveien 1 (i Kolben) - Tlf 66 81 50 50 - Bibliotek@oppegard.kommune.no