Folloarkivets kataloger


Flere skoleprotokoller fra Oppegård er nå ferdig ordnet og klare til bruk! Se vår katalog OP 003 Oppegård kommune, Skole, kirke og kultur, eller søk i arkivportalen etter Oppegaard skole (Omgangsskolen i Oppegård), Bålerud skole eller Kullebunden skole/Kolbotn skole.


Vi er i ferd med å endre på noen av nettsidene våre. Denne siden vil bli slått sammen med siden "Våre arkiver" for å gi bedre oversikt. Følg med på facebook for oppdatert informasjon.

Alle arkivene vi har mottatt etter Drøbak kommune er nå katalogisert. Våre ferdige kataloger publiseres i arkivportalen, legges ut som pdf-filer på nettsidene og i papirform i biblioteket. For å lette fremfinningen har vi samlet arkivregistrene sektorvis i pdf-filene. Vi katalogiserer arkivene etterhvert som de blir ordnet og avlevert eller deponert hos oss.

Våre ferdige kataloger:

Bestilling

Du kan bestille materiale fra arkivportalen eller ved å kontakte oss direkte. Arkivportalen er en felles søketjeneste for mange arkiver i Norge, det medfører at du kan få treff på materiale som oppbevares andre steder enn Folloarkivet. Bestillingene sendes kun til oppbevaringsinstitusjonen. På grunn av ressursmangel trenger vi noen dager på å finne fram materialet du har bestilt, vær oppmerksom på det når du legger inn ønsket dato i arkivportalbestillingen. Du kan bestille materiale for gjennomgang i biblioteket, digitale kopier eller papirkopier av fritt tilgjengelig materiale.

Du kan også sende oss en e-post for å få bestilt materialet.


Sist oppdatert av Iselin B. Nerland den 29. mars 2017


Tips en venn Abonner Utskriftsvennlig side
Oppegård bibliotek - Strandliveien 1 (i Kolben) - Tlf 66 81 50 50 - Bibliotek@oppegard.kommune.no