Folloarkivets arrangementer


Torsdag 10. mars inviterer vi til åpen kveld - etter stengetid - i samarbeid med DIS - Oslo/Akershus og Oppegård historielag: Slekt i kommunearkivene - Temakveld: Introduksjon


Slekt i kommunearkivene - Temakveld: Introduksjon

endelig_slekt_i_arkivene_-_arrinvitt_foto.jpg

Torsdag 10. mars inviterer vi til åpen kveld - etter stengetid - i samarbeid med DIS - Oslo/Akershus og Oppegård historielag! Kveldens program innledes med foredrag om Folloarkivets materiale med vekt på de arkivene som kan være interessante for slektsforskere. Arkivtilfanget vil bli belyst med eksempler vist på vårt digitale utstillingsbord. Det blir også en omvisning i arkivmagasinet med mulighet til å ta godbiter fra de kommunale arkivstykkene bedre iøyesyn. Servering av kaffe og kringle.

Torsdag 10.03.16. Kl. 19.00. - 21.00. Oppmøte i Galleriet i Oppegård bibliotek, Kolben kulturhus 2. etg.

Alle slekts- og historieinteresserte er hjertelig velkomne!

Se også vårt facebookarrangement!

Åpen kveld - Bli kjent med Folloarkivet!

bilde_007a.png

Er du interessert i slekt eller lokalhistorie? Onsdag 28. oktober inviterer vi til åpent arrangement i samarbeid med DIS - Oslo/Akershus og Frogn historielag! Du kan få høre foredrag om Folloarkivet og relevante arkiver for slektsforskere og lokalhistorikere. Du får se eksempler fra arkivene og en innføring i hvordan du finner fram i kommunale arkiver. I tillegg kan du få med deg en spennende omvisning i arkivmagasinet i kjelleren! Arrangementet er gratis og åpent for alle. Enkel servering.

Onsdag 28.10.15. Kl. 17.00. - 19.00. Oppmøte i Galleriet i Oppegård bibliotek, Kolben kulturhus 2. etg. Velkommen!

Se også vårt facebookarrangement

Se presentasjonen fra arrangementet


Sist oppdatert av Iselin B. Nerland den 16. desember 2016


Tips en venn Utskriftsvennlig side
Oppegård bibliotek - Strandliveien 1 (i Kolben) - Tlf 66 81 50 50 - Bibliotek@oppegard.kommune.no