Hva skjer?


Biblioteket er ikke bare utlån, vi har også et omfattende arrangementsprogram. Noe av det du kan oppleve er brettspillkvelder, bokkafeer, filosofisøndager, flerkulturelle lunsjer, kunstutstillinger, forfatterbesøk, foredrag, fortellerstunder, teater og mye mer.


18. oktober 2017


  • 11:00-11:40 - Fortellerstund: Hundelabber og kattepoter - onsdag 18. oktober kl. 11.00
    Agnethe dramatiserer, synger og forteller om katten Findus som flytter fra Gubben Pettersen og en stor, svart, snill hund som skremmer en hel familie. Fra 3 år.

  • 12:15-12:30 - Litterært kvarter - onsdag 18. oktober kl 12.15
    En bok, en bibliotekar, ett kvarter. Kom innom og hør en av våre bibliotekarer fortelle om en bok som har gjort inntrykk. Et stadig tilbakevendende tema i Eric-Emmanuel Schmitts bøker er barn som føler seg forlatt av sine foreldre.  I «Herr Ibrahim og Koranens blomster» skildres vennskapet mellom en ung jødisk gutt Moses og «arabern på hjørnet». Koranens visdomsord, formidlet av herr Ibrahim, gir Moses atter framtidshåp etter at han mister faren. I seks bøker som Schmitt har kalt Usynlighetens syklus skildrer han barndom og åndelighet. Tre av disse blir omtalt under Litterært kvarter: «Herr Ibrahim og Koranens blomster» , «Oskar og den rosa damen» og «Noas barn». Vi serverer kaffe og kjeks.Tips en venn Utskriftsvennlig side
Oppegård bibliotek - Strandliveien 1 (i Kolben) - Tlf 66 81 50 50 - Bibliotek@oppegard.kommune.no