Hva skjer?


Biblioteket er ikke bare utlån, vi har også et omfattende arrangementsprogram. Noe av det du kan oppleve er brettspillkvelder, bokkafeer, filosofisøndager, flerkulturelle lunsjer, kunstutstillinger, forfatterbesøk, foredrag, fortellerstunder, teater og mye mer.


10. mai 2017


  • 12:15-12:30 - Litterært kvarter - onsdag 10. mai kl 12.15
    En bok, en bibliotekar, ett kvarter. Kom innom og hør en av våre bibliotekarer fortelle om en bok som har gjort inntrykk. Dagens bok: Tråden av Victoria Hislop.Thessaloníki, 1917. Den natten Dimitri Komninos blir født, raseres den multikulturelle byen Thessaloníki av en katastrofal brann. Fem år senere må en liten jente, Katerina, flykte til Hellas, da hjemmet hennes i Lilleasia blir ødelagt av den tyrkiske hæren. I kaoset om bord på båten kommer hun bort fra moren sin. Thessaloníki, 2007. En ung gresk mann, får høre livshistorien til sine besteforeldre for første gang. Historien han blir fortalt, gjør et uutslettelig inntrykk og får også store konsekvenser for hans egen fremtid.

  • 13:00-15:00 - Seniorsurf - onsdag 10. mai kl 13.00
    På Seniorsurf møter du veiledere og deltakere som kan inspirere og hjelpe deg med bruk av Windows og Internett. På onsdager kan du i tillegg få hjelp til enkel bildebehandling. Ta med deg egen pc eller lån av oss. NB: Seniorsurf fokuserer på bruk av pc/windows. «På nett klokka ett» er bedre om du trenger hjelp med mac, nettbrett og mobil.Tips en venn Utskriftsvennlig side
Oppegård bibliotek - Strandliveien 1 (i Kolben) - Tlf 66 81 50 50 - Bibliotek@oppegard.kommune.no